Fia ;D

Igår när jag var och slängde soporna så var grannbarnen ute och lekte. Killarna var utklädda till riddare och så hade en kille, som säkert spelade den onda, klätt sig i en skelettdräkt. Tjejerna var klädda i fina balklänningar och hade prinsesskronor på huvudet. Alla hade ett vapen i handen och sprang runt och sköt på varandra.

Då går man verkligen in för det ifall man klär sig som prinsessor och riddare och springer runt ute på gården. En av killarna var sur för att en av tjejerna sköt på honom hela tiden. Haha :) Jag tyckte att dom var jättesöta!

Där sprang dom omkring och hade roligt medan jag satt i min ensamhet och såg på tv... Familjen åkte till Alingsås igår och jag har varit helt alone sen igår eftermiddag.  Jag HATAR att vara själv, jag verkligen avskyr att inte ha någon omkring mig.  Men nu har jag varit själv i ett dygn och det har inte varit så dumt ändå. Jag har haft musik på högsta volym och sjungit med, slappat framför tvn och gått en långpromenad. Det har varit ganska skönt faktiskt!

image3670





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />