Fia ;D

Godmorgon!

Ska snart äta frukost men jag var tvungen att kolla om jag hade fått svar på mitt mail, men nej!
Jag är aldrig hungrig direkt när jag vaknar, därför läser jag en bok eller sätter mig framför tvn/datan och väntar tills jag blir hungrig. Det är det jobbiga på löp när man måste gå upp och äta fast man inte är hungrig, då njuter man inte av frukosten på samma sätt..

Idag åker vi till Eskilstuna för JSM går där! Det är massa som ska springa så det ska bli en rolig dag samt kväll. Vi kommer inte inte vara hemma fören 22.00, om inte senare. Det beror helt på om E går till semifinal och så.
Ska hämta upp L på stationen vid ett och sen åker vi för E vill ha god tid på sig därborta och slippa stressa. Vi är alltid sena till tävlingar så vi brukar ringa till R eller någon annan så att de får pricka av oss, eftersom man måste pricka av sig en timme innan start.

Igår när jag var ute på min snabbdistans kändes det riktigt jävla bra! Det var nästan som att jag ville efteranmäla mig på 1500m som går idag. Skön känsla! Men senare på kvällen när vi promenerade i stan högg det till i foten och samma negativa känsla kom tillbaka.

Min rygg gör ont från och till och min fot har bara blivit värre. Ibland kan jag nästan inte gå på den för att det hugger så. Men det är väll så det är att vara löpare, alltid ont någonstans!
image3307
Josefinex2 pustar ut efter ett lopp.. Gammal bild!


Kommentarer
Postat av: HELENASCITY

godmorgon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />