Fia ;D " Leker kommentator"

Det  kändes nästan som att man var där när man såg på live-tvn...

Helgen har givit många fina prestationer. Många som har kämpat och slagit personliga rekord och många som har tagit fina placeringar i sverige mästerskapet! Bra jobbat allihopa :)

S var nog ganska sliten efter tre stycken 400meters lopp i benen inför 1500meters finalen, men hon tog sig i mål som femma vilket är väldigt bra tjejen! J och Y och 2xJ och gjorde finfina resultat i samma lopp.

J gick upp och drog större delen av loppet och kom i mål som trea, bra jobbat! R gick det lite tyngre för men han kom in på en fin tid!

S gick upp och tog täten redan från början. Hon drog upp ett riktigt bra och högt tempo som gjorde att många av de andra släppte. Kan det ha varit så att de andra hade lite respekt för tjejen där framme också? Ja mycket mycket troligt! Grymt duktig tjej med många fina meriter, bra jobbat S och grattis till guldet!
 L kämpade otroligt bra och kom i mål som trea, grattis! Det var du värd så som du har kämpat! M som har varit sjuk kom i mål som fyra efter L, hon kämpade på bra och jag tycker att hon ska vara nöjd. Du sprang på och gjorde ditt bästa gumman!!

Ps idol som heter T och som springer för klubben H gick i mål som etta, vilket var väntat! Han är grym!! Riktigt cool kille det där! R som drog större delen av det loppet kom i mål som trea med sin lila tå. Grattis!

Många bra lopp, roligt att se! Nu ska jag äta middag PUSS
image3310

Kommentarer
Postat av: -

Det där 1500m loppet var helt galet spännande! M22 alltså...:)

2008-03-02 @ 19:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />