Mary' - Det är sånt här vi gillar. Nej, vi ääälskar det.

Från Sandra Eriksson:

Hej Mary, vet int om du minns vem ja e. Men de e visserligen inte av så stor betydelse i detta sammanhang. Men ja måste ändå berätta för säkerhetsskull. Jag e Sandra och sprang mot dig på VU-spelen i gbg! Och ja tycker du e grym på att springa. Men de va int de ja skulle säga. Jag skulle säga att denhär bloggen e den roligaste jag läst på 37år (å jag e bara 19). Jag funderar starkt på att bli stamkund här! Lycka till alla 3 me löpningen och skrivandet å allt skoj ni gör! :)
kram från Sandra i Finland.




Ahhh, ooiii. Klart jag minns vem du är. Å tack för den fina kommentaren.
Du ska få ett eget inlägg för jag visste inte annars hur jag skulle svara på dina kommentarer =)


Han till höger heter Mattias Karlsson. (Jag antar att du inte menade Albin -som är mattes klubbkompis- som är läängst i högra kanten). Matte har en egen blogg som jag inte tänker länka pg a av en dum bloggtävling för typ 1 år sen, som vi skulle vunnit men som de lirkade sig ur. =P


Jag gissar på att detta är du Sandra =D (t hö)

Kommentarer
Postat av: Sandra ERIKSSON

Oj, vilken ära att få ett eget inlägg i min nya favoritblogg.. även om mitt efternamn är Eriksson och inte Fransson :P Och om jag ska va helt ärlig så har jag redan hittat Mattes blogg men er e ju självklart såååå mycket bättre ;) Och visst var det jag på bilden :)

Men ja.. inte kan jag väl säga mycket annat än lycka till i fortsättningen me bloggskrivande, idrottande å bloggtävlingar å shopping å umgänge å allt annat kul som ni håller på me :D Vi ses! (kanske på NM i Norge??)

kram// Sandra

2008-07-23 @ 09:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />