Mary' löpetnytt.

Här är lite om de nya ettorna och en ny tvåa. Enjoy.



Daniel
ludvika
Daniel är en kille som inte har hajat grejen med ironi. Om man driver med han tror han att man är seriös. Men egentligen tror jag han är en hejar på ironi. Det är bara det att det är svårt med helt nya människor som driver med en.
Han är en öppen kille som gärna lägger sig samtal med miljoner fråger om var, varför och vem.


Marcus
Bålsta nått
(bilden kmr från facebook, glömde att ta kort på killen)
Jag tror att Marcus är den som kommer ta det där med nollningen hårdast. Jag tror inte riktigt han har hajat att det är tradition att de som är ett år äldre ställer en hink lutad utanför dörren. Han ommer nog in i löpetandan en vacker dag.
Han är dessutom bundis med sävedalarna =O och åker på träningsläger med dom.
Ryktet säger att många tycker han är snyggast av de nya ettorna. Ojoj.


Albin
Åsbro
Albin är från Mattes klubb. En ny Matte, tänker ni kanske då. Men det tänker inte jag. Även ifall jag inte fick någon riktigt känsla om den här killen verkar han stå stabilt på jorden.


Emil
Hässelby
Vissa säger grabben är lik putte medans andra säger smeds. Jag tror han kmr bli nått stort. Men frågan är varför han övergersuperklubben hässelby till torra löpet?


Erika
vet inte från var.
Det här var lätt den gladaste tjejen. Hon hade skönt skratt och toppar lätt listan. Hos vissa toppar hon även listans som sötaste ettan..  hoppas hon kmr stanna många helger, för hon kmr vara toppen att hänga på ica maxi med. Hihi.


Karin
ludvika
En hejar på att springa. Verkade vara lite blyg, men blyghet försvinner ju alltid. Nu har vi massa folk från ludvika. Måste bara tillägga att hennes hår verkar vara perfekt för coola flätor. Lite sådär lagom uppklippt.


Linnea
typ från Ekilstuna, tror jag.
Hon ska börjar tvåan och inte ettan. Men eftersom hon inte är nollad så är hon ju en nolla. Typ. Knepigt. Men Linnea verkar var en schysst tjej. Kanske lite blyg hon med. Men jag har en känsla av att hon har en snajsig gaderob som man kan rota lite i. Yiey.


Tilda
skåne. Åhus.
ja, låt mig börja med att hon inte var med på lägret. Alltså fick jag varken kort eller uppfattning om den tjejen. Men den första bilden som kom upp när man sökte på google (Tilda Helgesson) var denna.
Övrigt: Med ett sånt fint namn kan det ju kan ju inget slå fel



Det kommer även flytta in en kines och en marathon löpare på löp till hösten. Inga kommentarer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />