Mary ;D

Nu sitter jag här hemma hos Lollo och spanar in hennes nya säng. Den är stoooor. Tänk om löpet kunde fixa stora sängar och inte de så förkrympta de nu har. Men (som en annan har gjort på löp) kan man ju fixa dubbelsäng genom att hämta en gammal historia i källaren. Tänk vad skönt det skulle kunna vara att ligga och sova som ett kors i sängen utan att ben, armar och kuddar trillar ut. Funderade ett tag på det, men kom fram till att jag inte har plats med en till säng. Jag har ju liksom en soffa som står och sväller. 
  Iaf Lollos säng är stor =)

Innan jag, genom snön, traskade över till Lollo försökte jag packa min väska (läs väskor). Men eftersom jag kommer ha dubbelt så mycket med mig upp till Stockholm som jag hade hem till Göteborg, så gav jag upp försöket. Istället tänkte jag stresspacka imorgon. För imorgon går mitt tåg, igen. Snyft, jullovet är över.
Swisch,
  så var det över. Försökte fixa en nedräkningsak till sportlovet på bloggen, men misslyckades enormt. Ska försöka någon annan gång. Det är iaf sju veckor kvar till sporlovet. Yieej, håll ut. Blir inte bättre när västkusten bara har fem veckor kvar till sportlovet. Fuck.

Nu ska vi inte vara pessimistiska utan tänka mer positivit som vår allas Charlotte Kalla gör. En bit ur intervjun;
"Vad har du att säga om fallet, Kalla?"
"Jag tycker det var lärorikt!"
"Men imorgon då? Om den enorma stigningen? Jobbigt?"
"Nej, nej, det ska bara bli intressant!"
Hallå, kan man vara mer positiv eller?
Hallå, har blivit hjärntvättad med mentala guiden!"

Ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />