Emmy ;D

Magen kurrar... ska snart ta bussen till skolan och äta lunch.
Var hos läkaren idag, fick en diagnos på min dumma stortå, hallux rigidus! Det betyder typ stel och sliten tå, men jag hade tydligen också en rörlig stel tå. Haha det lät lite konstigt men jag frågade läkaren och hon sa att man kunde ha både och? Iallafall så tyckte hon inte att det var värt att testa en operation eftersom det finns en risk att det bara blir värre då, så jag fick istället rådet att gå till en sjukgymnast som är specialiserad på fötter. Så dit ringde jag det första jag gjorde när jag kom hem, dom var såklart fullbokade men skulle återkomma så snart det dök upp någon tid! Känns lite jobbigt att veta att jag kommer fortsätta att ha ont i tån när jag springer, men som sagt jag börjar bli van... Måste ju även passa på att tacka min snälla tränare Richard som skjutsade dit mig!

Nu är det dags att packa iordning väskan, göra sig redo för bussresan (3 min haha) och ladda inför projektredovisningen!!!

image3027
Jag har faktiskt sprungit flera terräningtävlingar tro det eller ej men Enhörna är ju trots allt en långdistansklubb haha! Det här var terräng-sm 2006. Mitt mål var att inte komma sist, jag kom näst sist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />