Emmy ;D

Jag vet, jag vet, jag vet!
Jag vet att klockan är mycket, jag vet att jag borde sova, jag vet att jag kommer vara trött imorgon och jag vet att jag vill hinna med att göra så mycket och jag vet att jag aldrig hinner det!

Idag har jag varit i skolan, sen var det dags för träning, därefter var dte tänkt att jag skulle brja plugga eftersom jag håller på att drunkna i läxor pch provpluggning men när jag klev in innanför dörren till vårat rum insåg jag att jag bara var tvungen at STÄDA! Jag förstår verkligen inte vi måste vara proffs på att stöka ner, i fredags så städade vi och nu är det måndag. Vi har varit här knappt en dag och det var redan rena rama bombnedslaget. jaja jag bjuder på lite före och efter bilder... Det är faktiskt Fias sida som är mest stökig. Jag HATAR hennes fotölj. Jag har sagt att det är ok om hon harkläder och sådant I den, jag repeterar I den och inte runtomkring! HON STÄDAR ALDRIG!

FÖRE:


EFTER:

Kommentarer
Postat av: Majzaaaaaaaaaaan

Åh det påminner om när jag gick i tvåan och ni gick i ettan och ni totalstädade mitt rum fast jag knappt kände er! minns du det Emmy? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />