Mary' Fredag var det igår japp

Här är min fredag i detalj:

Förmiddag:
Åkte till skolan för att skriva 5 h nationella prov i svenska. Jag skrev i nästan 3h. Supertråkigt.

Lunch:
Åkte därefter till Stinsen för att inhandla presenter med Mia, Tobbe, Stina och Johan. Vi hittade några godbitar och han äta på tacobar också. Mums.

Eftermiddag:
Handlade lite mat på Coop till kvällen med Mia. Sen drog jag till Löp för att chilla med datorn och take a shower. Sen kom Mia till löp och vi lagade mat och chillade vid tvn.

Kväll:
Slängde på oss kläder och smink i facet. Sen drog vi till födelsedagsbarnet Sabbe. Där var det fullt med tjejer och i några hus bort där Benji bor var det fullt med typ bara killar. Hos Sabbe åt vi massa godbitar och fick se både NT-dansen och Magaluf dansen LIVE. hahah

SenareKväll:
Sen mötte vi upp det the big-boy-gang på bussen och drog in mot stora staden med pendeln. Några stationer senare klev det på några småttingar ;) Väl framme vid Vanillia var det superlång kö. Och där hängde vi i knappt en timma. Det SÖG. Vi fick inte ens veta varför vi stog där utan de var fett bitchiga när vi frågade. Anledningen var typ att det inte fanns plats i gaderoben. Till slut släppte det in oss ändå men då fick vi springa runt med jackorna på armen. Jag sprang runt för att spana och hälsa på folk. Alla var fett irriterade för att det var så misslyckat. Folket var toppen, men inte stället. Åh just det, medan de stod i kö och skrek ut att de bara folk med biljetter kom in släppte de in sina stamgäster. Haaallåå liksom. Åå där inne var personalen fett aggressiva och hårdhänta. Sämst ever.
   Vi å Linn drog hem ganska tidigt. Kom på bussen och åkte till Löp för att äta köttbullar. MW å Adam kom hem sen. MW och jag hade gjort en plan för hans kväll som inte hade gått så bra sen. To bad, men jag tror det var bra ändå.. haha. Sen sov vi iaf.

Detaljer på stället kan ni glömma. Här hänger vi inte ut folk!! Kan bara lova att med det där folket kommer skivorna i vår bli GALET BRA: (bara ingen har på Vanillia!!)

Godmorgon föresten.


en gammal party bild. (tills jag får bilder från igår. hihihi)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />