FIA`Jag samlar på skräp!

I går fick jag något städryck och röjde i mina skrivbordslådor och i bokhyllan.. Jag slängde massa gamla skolböcker  och annat onödigt, men sedan fanns det fortfarande mycket som jag inte kunde slänga.

I helgen röjde jag även lite i min garderob, slängde massa kläder i en gåochslänghög men igår när jag skulle gå och slänga dem så började jag plocka tillbaka några tröjor, den här kan jag säkert använda någon gång... Haha!

Jag har hört att det man inte har använt på ett år ska man slänga. Men jag tänker såhär: tänk om jag kommer på att jag skulle vilja ha just den tröjan om ett år, då är den ju borta..

Jag ska nog börja med en ny regel: Varje gång jag köper en ny sak så måste jag göra mig av med en gammal. Låter inte det bra?

Jag har massa kvar att röja bort från rummet, jag vill inte ens tänka på lådan under sängen som innehåller massa skit. Usch!  Nästan så att jag ska betala någon annan för att slänga det åt mig.. För jag behöver inget utav det, men ändå kan jag inte slänga det. Varför?!


AAHHH!

Kommentarer
Postat av: Emmy

Fia det finns en psykologisk förklaring till varför du inte vill slänga saker, precis som det finns en psykologisk förklaring till allt... om du vill kan jag berätta den för dig men det vet jag att du inte vill så därför gör jag inte det :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />