FIA " - Det blev en stooor mask istället "

I söndags höll jag i min första såpbubbleshow!

Jag var supernervös och fick en publik på kanske 20 pers och självklart var E och K tvungna att komma att kolla även fast jag sa åt dem att de inte fick.. Men att P var där gjorde inte så mycket för det var jag som bad henne sitta där, ditt stöd och extra wooowwande hjälpte, tack gumman!
Jag gjorde några bubblor men jag var lite för stressad och gjorde dem lite för fort så jag lyckades inte så bra med alla bubblor! Men roligast var nästan när jag skulle göra en lång bubbla som jag presenterade som en lång -orm -bubbla. Men bubblan blev inte så lång och då tänkte jag vara lite rolig och sa:
- Nej det blev en stor mask istället!  
En maaassk? Haha jag menade ju en larv och det hela blev jätteknasigt och man hörde lite småfniss.. Pinsamma FIA som alltid gör bort sig på ett eller annat sätt. Jag fick höra att jag hade gjort en bra show men jag var ändå inte nöjd och resten av kvällen gick jag och småskrattade för mig själv: " Stor mask istället för larv" Haha!

Jaa det kanske inte låter så roligt men det var det! Och om ni inte har sett en Såpbubbleshow på Tom Tits så måste ni gå dit och se en och säääga wooow samtidigt som alla andra i publiken!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />