Mary ;D

Nu ska jag passa på att klaga lite också, hihi. Tänkte berätta om hur mitt busskort egentligen försvann..

Adam, MikaelWesth, Jag och Victor sitter på rad i biologisalen på måndag morgon. Mitt busskort håller på att trilla ur väskan. MW tar du busskortet för att ge det till mig senare. (Vrf inte direkt?) Sen, antagligen efter lektionen ger MW busskortet till Adam som säger att han ska ge det till mig, för att vi ska ha matte tillsammans. Men ändå får jag inte busskortet. Lunchen kommer men man behövde inte matkortet än (det låg i busskortshållaren) så jag tänkte inte på att det låg i väskan.
  Adam gav iaf busskortet til MikaelRöjerås som sa att han skulle ge det till mig. Men MR med världen sämsta närminne lägger kortet i fickan och glömmer bort det.
   Tisdag morgon komer jag på att jag inte har hittat kortet ännu. Hela tisdagen har jag ångest för att jag har slarvat bort kortet (1100 spänn). Vi skriver om det på bloggen, men varken MR MW eller Adam läste tydligen det. =O

Onsdag eftermiddag bli MR tvingad av Ola (tränaren) att städa sitt stökiga rum. Vad hittar han då inte där? Jo, mitt busskort som han så snällt ger till mig, 2 dagar senare än beräknat.

Tack för att ni tar min slarviga ångest till nya höjder. PEACE.

image1581
Imån ska vi origentera på idrotten. Jag och Fanny ska krossa alla! GIRLPOWER


 


Kommentarer
Postat av: Micke

yäyä mary! hur gick det nu? var det inte jag å david som knäckte på orientering!? ;D

2007-09-06 @ 15:03:44
Postat av: Micke

å de där med dåligt närminne vet jag inget om ;D

2007-09-06 @ 15:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />