Fia ;D

Jag har ont precis överallt! Jag har träningsvärk i ryggen och vaderna från promenaden, jag har träningsvärk i armen efter badmintonen igår på idrotten, jag har träningsvärk i rumpan och låren efter styrkan igår. Ja det är tufft att vara så aktiv hela tiden efter tre veckors vila.

Nu kom jag precis hem från skolan, jag gick en promenad hem med Elina och snackade massa killsnack. Det har det blivit mycket av nu dom senaste veckorna! Killsnack alltså! Det finns alltid saker att diskutera och analysera. Tjejer är experter på att alltid berätta saker om och om igen, men ibland kan det vara roligt faktiskt men nu är det bara jobbigt! Haha M är bara så konstig!

Igår var jag och fikade med favoritmajzan, det var jättemysigt! Vi satte oss på café Bönan på och snackade och skrattade jättemycket. Du är så jävla rolig gumman! Sen när hon berättade om sin konversation med sin italienska kompis som hon hade haft på msn så levde jag mig verkligen in. Ni vet när man brukar lyssna och komma in med ett aahh, nää ibland bara för att visa att man hänger med på vad personer säger. Så igår berättade ju hon vad dom skrivit på engelska och rätt som det var så säger jag yeees. Jag tänkte inte alls på det utan det bara kom :) Haha det var lite flummigt! Det kanske är som dom säger, man kommer in i engelskan lättare än man tror ;)

Idag ska vi ha innebandyturnering på löp. Det kommer bli riktigt roligt, alla är astaggade! Jag ska gå och lägga mig i ett bad med tigerbalsam och icepower nu så att jag klarar av att spela. Haha ha det bra Pusspusspuss
image1890

Kommentarer
Postat av: M

"Let´s GO TELGE.....

2007-09-25 @ 13:36:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />