Emmy ;D

Åhh äntligen fungerar internet igen!
Det har fungerat rätt bra att strunta i min jävla tå, och försöka vara glad över allt bra i mitt liv, fram tills igår!!!
Jag hade röntgentid igår på södersjukhuset, det gick rätt bra. Röntgenläkaren var trevlig, han pratade på massa. Frågade vad jag hade gjort med min tå, jag berättade att jag hade sprungit ganska mycket, han frågade om vilka distanser jag kör, hur ofta jag träna osv. Sedan så nu kommer det roligaste :P När han lyfta och vred på mitt ben för att lägga foten i olika positioner för röntgen så sa han "vilka lätta ben du har" och vägde mitt ben i handen. Han började då babbla om en dokumnetär som han hade sett på tv, om en by i afrika som var duktiga på att springa långdistans. Dom hade sagt i dokumentären att det varför att dom hade mycket lättare/tunnare smalben än vad många andra människor har, och det påvekerar ju deras löpsätt eftersom de inte behöver bära omrking på tyngre ben typ. Fattar ni haha? Aja nog pratat om röntgenläkaren, det irriterande var att jag inte fick något svar igår utan jag fick ett telefonnummer till min läkares sekreterare. Så idag på rasten så ringde jag till henne och då gick samtalet till såhär...
Hej och välkommen till Ortopedavdelningen på södersjukhuset. Vill du prata med X tryck 1, X tryck 2, x tryck 3, x tryck 4, x tryck 5, x tryck 6, x tryck 7, x tryck 8 och sedan vid det nionde namnet så var det min tur att trycka. Då fick jag inte prata med sekreteraren utan jag fick trycka in mitt telefonnummer och avsluta med fyrkant.
Så nu går jag omkring och väntar på att telefonen ska ringa!

Men det jobbigaste var att mamma ringde och berättade att jag hade fått ett brev hemskickat, det var från Nacka sjukhus. Där stod det att jag stod i väntelistan för att träffa fotspecialisten, och att VÄNTETIDEN VAR 5-6 MÅNADER!!!!! Hallå det går ju bara inte, ska jag behöva gå okring och vänta på 6 månader för att bara få träffa läkaren, sen så är det ju rehab i 6 månader, om jag opererar tån, och då har dte ju gått ett år innan jag får börja springa! Så igår var jag jätteledsen och grät ett tag men nu försöker jag strunta i den där jälva tån, den ska inte få påverka mig så mycket som den gör, jag hatar den så jävla mycket. Men mest hatar jag att inte få springa det är det som är så himla jobbigt!

Ha det bra Puss <3

Kommentarer
Postat av: M

...det löser sig..det gör det alltid. Det fixar sig till slut-just nu känns skiten tung...

2007-09-25 @ 13:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />