Emmy ;D

Någon som kan ge mig en snabblektion i hur man tar vara på varje sekund?
Mycket att göra och alldeles för lite tid, eller är det för lite att göra med alldeles för mycket tid som gör att man tror att man kommer hinna med så mycket?
Tiden går fortare ju äldre man blir, det känns iallafall som det. För förra året hann jag med mycket mer på en dag, börjar jag redan bli så gammal att de vanor som jag gjorde förra året tar längre tid att göra iår?
Nog pratat om tid, det är ju något som alla har fått men som ingen verkar ha!

Min morgon började med frukost framför tv, såg på reprisen av DH (tack gode gud för att det finns något som heter spela in), sen tog jag disken, gick ut med soporna, gav hunden mat och gick ut en promenad med henne. Nu så sitter jag här framför datorn med en klump i magen eftersom jag inte följer min dagsplanering. Enligt den skulle jag ha pluggat i en och en halv timme nu och bara ha en halvtimme kvar med plugg, tyvärr så har jag faktiskt två timmars pluggning framför mig, om inte mer!

Jag skulle egenligen ha åka tillbaka till löpet ikväll men jag sover nog hemma istället! Imorgon bitti ska vi ju gå en låång promenad, närmare bestämt cirka fyra timmar. Det är idrott B, friluftsliv som gäller, vi ska gå igenom vilka växter man kan äta och hur man gör upp eld osv. Jag har inte kommit på någon bra anledning att inte gå på den så jag måste nog faktiskt göra det imorgon!

Men men nu ska jag hälla upp ett stort glas med passionsfruktsjuice och sätta mig ner och ta tag i läxorna ;)
Ha det bra alla kära läsare Puss och Kram <3

If I could turn back time     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />