Emmy ;D

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja! Känns som om att den här bloggen har blivit en klagomur! Men bli inte rädda kära läsare för Fiemma är snart tillbaka på rätt bana!

För att kort berätta de största irritationsobjekten just nu så kan jag ju börja med...
1. Att vi skrev på kontrakt, betalade pengar och bokade datum för våran skiva idag. Men sedan så ringer han och säger att datumet är upptaget! Då säger jag såfanhellerattdetär för vi har kontrakt som han har skrivit under på att vi ska ha Umbra den 9 maj! Jag tänker fan göra vad som helst för att det ska bli så, för vi bokade redan en intresseanmälan i somras och då sa han att han skulle hålla det datumet! Så nu jävlar!
2. Sedan så vet jag inte hur mycket jag borde skriva om det andra, förutom att det har blivit en höna av en fjäder (typsikt a la löpet) så alla är jätteirriterade och går omkring som pms-monster! Visst jag förstår att vi inte borde ha gjort detta, och att vi borde ha städat undan efter oss. Men jag blir så jävla förbannad när det blir värsta grejjen just nu, när det har varit likadant (om inte värre) andra år! Grr säger jag bara, eller rättare sagt SUCK!

Hoppas ni fortsätter läsa trots att inläggen inte är så uppmuntrande för tillfället, men hallå allas liv har ju toppar och dalar, och även om Fiemmas liv för det mesta är på topp så kommer det faktiskt alltid en nedförsbacke för eller senare..
Men lita på att vi snart är back on track again ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />