Emmy ;D

Kom precis in från en långpromenad med hundarna! Det finns något konstigt vänskapsband hundägare emellan. Alla hundägare (ok då inte alla men de flesta) är alltid jättetrevliga och stannar, låtar hundarna hälsa och kanske leka med varandra. Då står ägarna och småpratar med varandra som om de tillsammans hade någon hemlighet att dela. Och jag funderar verkligen på vad det är för hemlighet som alla hundägare bär på. Jag är ju själv hundägare och jag tror att jag vet vad hemligheten är, det är att man har upptäckt kärleken till hundar. Den har ju alla hundägare tillsammans, men de som inte är hundägare förstå sig inte på hur man kan offra allting för en hund! Aja nu känner jag mig som värsta nörden, men det blir man om man har varit ensam hemma med tre hundar, man börjar bli som en av dem. Haha det börjar bli lite otäckt, man blir nästan rädd för sig själv så det är nog bra att mamma, pappa och jenny kommer hem snart så att jag inte förvandlas till en hund ;)

Men jag har ju faktiskt pratat en hel del i telefon så det har inte blivit massa gnäll och skall till svar på mina frågor ;)
Jag har pratat med favoritmajzan och favoritlinda en hel del, det är alltid lika roligt att prata med dom!!! Om det är någon som undrar varför jag inte svarar på min mobil är det för att batterierna är slut och jag glömde laddaren på löpet! (Klantig som jag är trodde jag batteriet skulle räcka)

Nu ska jag ta en lång dusch, lyssna på bra musik och sen ska jag nog ta tag i filosofiläxan som jag inte riktigt förstod mig på men... Sen så blir det nog lite körkortsteori också!

image1504
Jag saknar min tvilling <3 För er som vill veta hur det gick i Danmark så kan jag säga att hon kom 5 på en mindre bra tid och att det var en väldigt besviken Fia som ringde mig efter loppet! Mer kommer hon säkert att berätta när hon kommer hem imorgon, ska åka natttåg hem idag, är hemma 06.50 på centralen imorgon sen bär det av till skolan! Vi får se hur pigg hon kommer vara haha :)


Ha det bra Puss <3

Kommentarer
Postat av: JNI

herregud!

2007-09-03 @ 13:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />