Emmy ;D

Shit det är verkligen ett heltidsjobb att ta hand om tre hundar! De måste passas hela tiden, annars hittar de på hyss. Man ska alltid ha ett öga på dem så att de inte gör något dumt, och det är viktigt att hålla koll på när de var ute senast (de ska ut sex ggr om dagen med jämna mellanrum), särskilt nu när den yngsta av hundarna precis har blivit rumsren. Sedan bråkas det om tuggben, tiggs vid matbordet, gnäller om det är något som inte är som de vill. Och mat ska de ha, och det är inte bara olika tider att hålla koll på, utan det är olika stora portioner, tabletter och dessutom olika sorters mat. 
Men så finns det dom där stunderna då man bara inte kan göra något annat än att älska dem. Då de krafsar och ber att få bli upplyfta så att de kan ligga och mysa i knät, dom är så söta när dom ligger och sover i famnen! Och sedan är det svårt att vara arg på dem en längre stund när de har tuggat sönder ipodhörlurarna och tittar värsta oskyldigt på en med stora söta ögon när man skäller på dem!

För att sammanfatta detta så kan jag säga att våra hundar är helt underbara och jag tycker väldigt mycket om dem, samtidigt som dom kan vara väldigt jobbiga ibland. Men det är väll alla, även människor!

image1498
Man brukar ju säga att hunden brukar vara lik sin ägare ;)

Kommentarer
Postat av: Lena

Fiina hunden ;)
Och fiina Fisen :D

2007-09-02 @ 01:51:03
Postat av: <M

Pasta sallad....mums

2007-09-03 @ 17:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />