Fia ;D

Vilken natt! Jag gick som sagt ner till de andra och sjöng lite singstar, men sen runt femtiden kände jag att det kanske var bäst att försöka sova. Jag går upp och borstar tänderna och går in i mitt rum och släcker lampan och lägger mig i sängen och försöker sova.
MEN, i rummet brevid gnällde hundarna eftersom de kände sig ensamma uppe på rummet för de ville hellre vara nere bland alla andra, mitt rum vibrerade eftersom dom på nedre våningen envisades om att ha på högsta volymen på singstar och olyckligtvis har jag rummet ovanför vardagsrummet, ute på altanen hade en person ett livligt samtal, personer sprang upp och ner i trappen, ytterdörren smällde då folk satte sig på blå bänken för att röka. Ja det var riktigt jobbigt för ju mer jag lyssnade desto mer irriterad blev jag. Men jag låg ändå kvar och på något vis lyckades jag somna...

Vem kunde väl ha anat att den här helgen skulle bli så händelserik?

Idag har jag inte gjort någonting! Nu tänker ni jo men visst gör man väl något ändå, men nej! Jag vaknade runt ett och då låg jag kvar i sängen och lyssnade på musik och halvsov till tre. Efter det gick jag ner och gjorde iordning tre mackor och sen la jag mig i soffan och käkade sen gick jag upp igen och la mig i sängen och läste gossip girl. Nu är jag på nere våningen för jag har precis käkat pizza, passande? Och då tänkte jag blogga lite innan jag går upp på rummet och lägger mig i sängen igen...

Har ni varit med om en seghet i kroppen som inte verkar vilja försvinna, även fast den får all sömn som borde räcka? Det har jag!

Det är så mycket som jag måste göra, plugga, städa rummet osv, men jag hittar inte orken till det och då är det väl lika bra att låta bli? Men plugget är ett måste, men vad gör man när tankarna vandrar iväg på annat när man ligger och läser om hinduismen? svår fråga och finns det något annat svar än "att låta bli".
image2011
NÅGON?




 


Kommentarer
Postat av: kusinen

Hmm.. Jag hoppas att du inte hörde allt som sades på altanen...
Ujuj..
Och om du nu gjorde det, så hoppas jag innerligt att du INTE säger något om det hela! Snälla!

2007-10-08 @ 17:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />