Fia ;D " Raka motsatsen"

Under veckan har vi pratat om att det är så fult när man kopierar andra och deras saker. Men nu tänker jag faktiskt kopiera en sida från gossip girl så att ni inte missar denna braiga bit:

JOBBIGA TJEJEN
Ni vet vem jag menar. Hon som tror att hon är så snygg och smart, och att alla killar är kära i henne. hon ropar: "Jag, jag, jag!" och viftar med handen i luften varje gång läraren ställer en fråga. Hon är den mest självrättfärdiga personen i hela rummet, men hon vågar inte verka för självrättfärdig, så hon fnissar mycket och spelar dum för att dölja sin förmodat skyhöga intelligens. Och ingen är lika bullrig och strulig som hon när hon dricker. Utan sina vänner skulle hon tuppa av i en spya på dansgolvet eller gå hem med någon äcklig, äldre snubbe. Men hennes vänner verkar alltid ta hand om henne, och dagen därpå är hon piggare än någonsin och ler som om ingenting har hänt.

Grejen med Jobbiga tjejen är att vare sig vi gillar det eller ej så har vi alla lite av henne i oss. Det är därför vi älskar att hata henne så mycket. Hon är vår värsta mardröm. jag menar, hur många gånger har du inte velat vifta med handen i luften när du kan svaret på en fråga, och bara låtit bli för att du inte vill framstå som en idiot? Och hur många gånger har du inte velat sätta dig i knät på en kille och kyssa honom, men inte vågat av rädsla för att bli utskrattad? På sätt och vis är Jobbiga tjejen som du och jag, minus osäkerheten. Hon är så nöjd med sig själv att man vill klappa till henne, men man önskar också att man kunde vara lika jobbig som hon utan att bry sig onm vad andra tycker. Folk kommer ändå alltid att hitta på anledningar att hata oss!

( Det är faktiskt helt okej att handla emot sig själv ibland, för annars hade ni inte fått läsa den här texten och visst ligger det en del sanning i den? )

Jag ÄLSKAR böckerna Gossip Girl för de är alltid så klockrena!

image2012
http://www.gossipgirl.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />