Emmy ;D

Sitter här vid datorn och skriver på mitt filosofiarbete. Jag har tänt ljus, släckt ner alla lampor och satt på lugna favoriter och äter god choklad :) Det är det bästa receptet för bra pluggstämning ;)

Idag har jag varit duktig, jag har varit på trafikskolan och pluggat teori. Gjort massa tester, men dom var inte allt för lätta eftersom det var gamla tester som gjordes då det fanns flera alternativ som var rätt och man var tvungen att svara rätt på alla alternativen för att få rätt. Men jag kände ändå att det gick bra, jag kryssade i det viktigaste alternativet och det är ju det som kommer att bedömas i de proven som man gör nuförtiden. Proven har alltså blivit lättare, men jag klagar inte! Men så efter tre timmar pluggning, så var det dags att gå hemåt och träna cykel, rodd och armpendling. Sedan körde jag mage och rygg och bollövningar så det krampar fortfarande i min mage ;) Men det känns så himla skönt när man har tränat hårt och är nöjd med passet!

Jag måste bli bättre på att koncentrera mig på att göra en sak i taget, tänker hela tiden på massa annat. Jag tänker på vad jag ska göra efter jag har gjort det här och vad jag borde få gjort osv. Jag har gjort massa listor om vad jag ska göra, sedan kryssar jag för när jag har gjort det. Men vissa punkter blir jag bara stressad av eftersom jag inte hinner göra dem. Men jag ÄLSKAR att göra listor för dte är så himla kul att sätta ord på det jag ska göra för att sedan stryka ett streck över det när dte är gjort. Då finns det verkligen svart på vitt att man har gjort det haha ;)

image2028
Bild på mig och busiga hunden Sante.

Nej nu ska jag nog in i min pluggbubbla igen! Ha det bra Puss <3

Kommentarer
Postat av: Camillitaaaaaaa

Xante e stygg vovve


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />