Fia ;D

Igår var vi och fikade med Lisa Blommé och snackade lite om USA. Hon berättade lite hur det var och svarade på frågor som vi hade. Det var roligt! Och hon är så snäll som hjälper oss :) Diggar den tjejen!  Sen fick vi biljetter till World Cup och jag var skämde ut mig som vanligt, och jag tycker att Micke beskrev det ganska bra i sin blogg;

"Fia var helt bortkollrad när alla simmarna plötsligt hoppade i vattnet innan startsignalen, för hon visste inte att man startade från vattnet när man simmar ryggsim :S Folk omkring började kolla på henne och småskratta, inte konstigt när man är på World Cup i Simning. "

 TACK MICKE ;D

Nu kopierar jag en snutt från Lisas blogg också där hon skrev om oss;
"Efter passet gjorde jag precis tvärtemot alla principer jag någonsin följt och stressade iväg in till stan för att möta ett gäng killar och tjejer som är sugna på att åka över till USA och plugga. De är helt klockrena "ungar", och jag hoppas verkligen att det kommer att lyckas ta sig över. Jag har ju rätt bra kontakter på många olika ställen, så vem vet snart kanske ytterligare en svensk hamnar på Hawaiiansk mark, nån i Colorado och ett par i Florida. Ingen skulle bli gladare än jag om det verkligen blir så!"
http://www.marathon.se/blog/index.cfm?Blo_ID=11&m=11&y=2007
image2291
image2292
Hittade några bilder från NM på Annas facebook :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />