Fia ;D

Hallå! Nu har jag suttit inne på msn och kollat min mail samt snokat lite på facebook. Nu får jag faktiskt ta och göra någonting, ska nog höra om systeryster är med på en omgång singstar ;) Jag har börjat gilla det mer och mer, förut ville jag inte spela för jag var så dålig på och sjunga, nu sitter nästan varje ton för jag har kommit på hur man gör, och jag avslöjar inte min hemlighet ;)

Det var någon kille från Finland som addade mig på facebook och vi började maila och han hade addat mig för att han kände en som hette precis som mig. Han tyckte att det var coolt för det är ju inte alls var vanligt namn, för jag har ju ett svenskt förnamn och finskt efternamn. Men sen frågade han om jag var släkt med den där andra tjejen Josefine, då fick han en liten menhallåärhanheltdumeller stämpel av mig, för det kan ju faktiskt finnas andra som har mitt efternamn. Men sen började vi snacka om andra saker och han var inte alls dum utan snarare rolig!

Man kan misstolkas och misstolka saker som personer skriver, det är så svårt för alla tolkar det på sitt sätt.
Det är ofta missförstånd uppstår på msn och på facebook just för att man inte riktigt vet vad personen menar. För jag hör ju inte vilken betoning personen har eller ifall han skrev det med glimten i ögat, om han var ironisk eller inte. Därför tycker jag att det är mycket roligare att snacka live i telefon eller något än att skriva på msn.

SMS, FÖR DOM SOM INTE VÅGAR PRATA
Eller för dom som inte har så mycket pengar.

Annars tycker jag att man ska ringa till folk istället för det blir mycket personligare då! Och risken för missförstånd minskar :) 

image2213
Jag och mina Sollentunasötnosar ;)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />