Emmy ;D

Dagen började med en låång sovmorgon, sov över tolv timmar och det var riktigt skönt och välbehövligt!
Sedan gick jag ner på stan med Fia och mamma, där köpte jag en klänning, två träningsjackor och ett par träningsbyxor. Sedan hämtade pappa och Jenny oss, vi åkte till skärholmen och shoppade lite där. Jag köpte två tjocktröjjor, en t-shirt och en present till ett födelesedagsbarn den 6 ;)
Sedan åkte jag, mamma och Fia till ikea, åt mat där (värstagott och billigt haha), sedan gick vi runt och köpte lite småsaker, jag köpte en tavla, påslakan, ljus, matta, kudde och lite annat smått och gott till mitt rum.
Nu är vi hemma igen, ska snart ha den vanliga fikan med lussebullar, glögg (vaniljglögg) och sånt, vi brukar ha när det är en månad kvar till jul. Sen så ska vi nog kolla på någrea avsnitt av gossip girl!!!!

Mary ringde föresten, hon är jättetrött men är tillbaka i Sverige igen. Hon kommer säkert att skriva ett lååångt inlägg och lägga in massa häftiga bilder så håll utkik för man vet aldrig när det dyker upp!

image2450
Fiemma har saknat en del den här veckan <3

Man ska akta sig för att ta varandra för givet, livet är alldeles för kort för sådant trams och ingen vill väll vakna upp imorgon och veta att det är för sent!!!! Jag ska verkligen se till att visa hur mycket ni betyder för mig, för det har jag varit dålig på. Förlåt!
 


Kommentarer
Postat av: Sanna

Nyfiken Sanna ; ) HAHA!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />