Emmy ;)

Jag får springa nu, äntligen!!!
Idag har jag varit hos en naprapat, han knäckte i princip allt som går att knäcka i min kropp (till och med fötterna). Sedan så fick jag reda på att det onda i mina fötter beror på min mage. Det är faktiskt så konstigt som det låter, men det är faktiskt sant ;) Jag har fått massa tabletter att äta för att min mage ska bli bra, jag som inte kan svälja tabletter, vi får se hur det går. Sedan måste jag ändra mina matvanor, får inte äta något vitt typ. ingen pasta, inget ris, inte dricka någon mjölk. Utan kött och sallad, och det är ju det jag inte äter... Men men det ska nog lösa sig!
Sedan så körde han akupunktur på mina ben, det var asläskigt haha..
Som ni kan läsa har jag varit med om en hel del idag.. Och dagen är inte slut ännu... Jag kom nyss hem från Sollentuna centrum, har varit och lämnat tillbaka matchkläderna och pratat med innebandytränaren om nästa säsong, handlat mat och lite grejjor nu ska jag plugga matte har prov imorgon.. Ha det bra allihopa! PUSS


Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt
image221

Kommentarer
Postat av: MAJZAN

HEJ EMMY.VET DU?DU E SÖT :)

2007-03-28 @ 09:27:58
Postat av: Kusin vitamin

Hej Emmy
Det låter ju otroligt att de kanske äntligen löst sig med foten..haha..på ett märkligt sätt..Nu får du äta lugnt så ordnar sig allt..Sköt om dig å hälsa sis..
Puss

2007-03-28 @ 17:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />