Emmy ;D

Tjingeling!
Nu är Mary på träningläger i Spanien, de flesta enhörningar på Mallorca och här sitter jag hemma i Sverige. Jag vill också vara utomlands på träningsläger. Men men man ska inte gräma sig över sånt man ändå inte kan göra något åt, utan man får göra det bästa av situationen. Och idag gjorde jag det bästa av den första påsklovsdagen...

Idag har jag gjort väldigt mycket, först så åkte vi till Skärholmen och gick och shoppade. Jag hittade två klänningar som var jättefina, sedan hittade jag lite småprylar ;) Fia hittade såklart, som vanligt, ett par skor haha förstår inte hur hon lyckas! Efter Skärholmen så åkte vi buss til Ikea och kollade lite där, hittade lite småsaker som doftljus och sånt krimskrams ;) Och nu kom vi precis hem från Heron city, har varit och ätit mat och kollat på en väldigt hemskt men intressant film. Den heter "Last king of Scotland" och handlar om den afrikanske diktatorn som styrde Uganda under 70-talet.

Haha idag har man gjort typ allt man hinner med att göra under ett lov, shoppa, gå på bio och gå på ikea haha allt på samma dag ;) Men som sagt vi har ju faktiskt andra planer inför lovet också, så helt rastlösa kommer vi ju inte att vara, tvärtom ;)

image234

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />