Emmy ;D

Skärpning, skärpning! Har alldels för mycket att göra för tillfället, så mycket att det slutar med att jag inte gör någonting alls till slut.. Eller det stämmer inte riktigt, har faktiskt tvättat och gjort klart idrottsuppvärmningsplanen med Fia och Sara idag, och tränat styrka! Nu är det bara matte, geografi, svenska, och renskriva träningsdagboken kvar på "attgöra-listan", men det får jag se till att göra imorgon ;)
Majzan sa att vi skulle få kolla på hennes bilder från Portugal men nu så hittar hon inte sladden, det har vi inte varit med om förut haha ;P Hon är för rolig hon :) Fan vad roligt det skulle vara om man fick en kopia på allas foton, då skulle man ju ha asmånga bra bilder! Fast oftast så är ju bilderna på samma sak eller vid samma tillfälle, för det är alltid en som börjar ta fram kameran sedan följer alla efter och tar fram sin. Ingen vill ju inte missa ett eventuellt bra fototillfälle haha ;)
Nu är jag astrött, dagen har gått fort och jag vill sova, men först måste jag fixa bort klädhögen på min säng. Det brukar jag göra genom att ge den en ny plats på golvet brevid sängen ;) (mamma om du läser det här så kan du vara lugn, klädhögen hittar en ny plats imorgon, då viker jag in alla kläder i garderoben, men först stryker jag dem, viker dem fint och sorterar dem i färgordning och lägger dem fint på hyllorna. Eller så trycker jag bara in dom, får se hur det blir! Jag tror mer på det sista alternativet, det är så det brukar sluta) ;)
Sov så gott!
PUSS <3
189563-49

Kommentarer
Postat av: Mum

Alternativ 2 låter bekant,,,trycka in dem i skåpet...

2007-03-12 @ 23:04:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />