Mary ;D

Mitt i den här 18-års yran måste jag bara få göra ett ego inlägg och skriva om min dag. =)

Den ena halvan av dagen:
Jag ligger och sover i sängen och drömmer om nån som sjunger
"min ofödde bror".(som är min sommarplåga) Plötsligt byts låten ut mot SUDDENLY I SEEEE (!!). I drömmen vet jag att det är min tel som ringer och svarar därför motvilligt efter halva låten. Pappa. Han är påväg hem, jippi. En timma tidigare än vad jag ställde mitt alarm på.
  Jag ska, tänkte jag, jobba lite på min Pappas jobb för en gång skull. Brukar göra det ibland för lite extra pengar.

Vi sitter i bilen. Pappa pratar om någonting, jag lyssnar inte. Tänker på att nu skulle mitt alarm ringt egentligen. Kollar upp och ser informations-skylten som finns på varje väg in till Göteborg. Där står det att Göteborgs GP är idag på Slottskogsvallen. Det är ju idag jag ska tävla!! skriker jag. Pappa tvärbromsar. Jag börjar tänka på sömnbrist, oregelbunda måltider, att jag tränade dubbelt igår. Tävla i vadå? skriker Pappa tillbaka. Göteborgs GP, men det är på onsdag, kommer jag på. Så de måste ha skrivit fel där. Ja, men vad du skräms. Gör inte så.

På jobbet. Jag kokar kaffe, fakturerar, kopirar, arkiverar, städar lite grann, läser Dagens Industri och kollar bloggar. Pappa pratar ständigt i tel eller med mig. Jag tänker ständigt på att jag nu skulle ha legat i min säng. Brevbärarn pratar också med mig. Jag bara lyssnar för jobbigt att prata. Han vet allt om mina tävlingar och vad jag gör. Han hjälper tillochmed mig att bära ner gammal arkivering som jag arkiverade när jag inte ens visste hur man stavade friidrott.

Påväg hem funderar jag allvarligt att åka ut till Tjörn igen. Fick sms från tjörnisarna att de minsann tyckte jag kunde trycka in ett besök till på den soliga ön. Jag svarar att vi ses om 4 veckor. Lågt, men nu vill jag bara ta de lungt och göra det som jag har tänkt att göra sen sommarlovet börjar, INGENTING.
   Planerna pajades snabbt. Lollo och jag ska bada litegranna tänkte vi. Innan hon åker till sitt land för att fia sin syrra som även hon fyller år idag. Grattis, Grattis. Men dessvärre inte arton år.

Ringde nyss en på dn-galans kansli. För jag, som är kass på att planera, har missat att anmäla mig. När jag får prata med nån snubbe och svamlar ur mig vad jag vill berättar han snällt att Richard mejlat dem och att jag är nu är klar för att springa. Ååh, tack Richard för att du berättar detta för mig..

Hoppas min "roman" inte tråkar ut er. Del två kommer i kväll/natt. 
Puss alla glada!

image1247
Stora tjejerna och lilla jag (fortfarande 16 år).



 

Kommentarer
Postat av: Richard

Jaha, här kollar man på bloggen och får bannor direkt.. sa ju att jag skulle fixa DN galan och mailade en kopia på det till dig!! Syns imorgon för då besöker jag Gbg några timmar...
ser fram emot del 2..../Richard

2007-07-31 @ 20:01:05
Postat av: Jenny.

va söta ni är! :D

2007-07-31 @ 20:31:57
Postat av: Micke

den som tog bilden måste ju ha vart ett sant proffs! :D hadet

2007-07-31 @ 21:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />