Fia ;D

Nu har Gideon och hans familj åkt :( Nu ska min pappa,farmor och Jennypenny åka till stugan! Vid halv elva var jag och lämnade Mary vid stationen. ALLA BARA ÅKER! Jag känner mig så ensam! 
Idag stod vi och snackade medan hans familj packade in det sista i bilen.  Sen kom hans lillebrorsa och visade några trix ;) Han kunde massa korttrix och jag fick äran att lära mig några :) Sen fick jag lära mig några svordomar på holländska och jag lärde dem några på svenska. Väldigt bra och kunna, tycker ni inte ;)
Nej men jag ville lära mig några så jag kunde säga det till den skumma holländaren som raggar på mig och Emmy :S Han är typ som min pappa men ändå glor han och busvisslar. Så om han gör något mer så ska jag säga någon svordom åt han, för då kommer han nog bli ställd. Den gubben har glott som faaan och smålett mot mig och Gideon varje gång han sett oss tillsammans, och vi hade bara skrattat men nu när han har åkt kan jag ju inte skratta åt honom själv :S Ååhh det kommer vara så tråkigt nu dom sista dagarna :(
image1163

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />