Fia ;D

Heej! Det har varit dåligt med bloggande, ajabaja! Hoppas att ni kan förlåta oss?!
Det har bara varit så mycket och så har det hänt en del som vi har varit tvungna att ta tag först! Nu sitter vi ändå i receptionen och datorn är ledig och då passar jag på att blogga lite ;D

Igår hade vi ganska fint väder och jag som öppnade fick lite tid för att gå och sätta mig på berget och mysa! Det blåste ganska mycket men jag hade tagit med mig en filt och det var så härligt att bara ligga är och lyssna på bra musik och se ut över sjön Mjörn :)
Efter en timmes slappande var det dags för mördarpasset på banan som både jag och Emmy fruktade. Men som senare visade sig vara ett ganska roligt pass! Det kändes skitbra och vi båda flöt fram på mjörnvallen ;D Vi låg under tiderna nästan på varje intervall.
Det är den här känslan har man längtat efter, den sköna känslan! Känslan av att man är superlätt i benen och att man tar sig igenom passen utan vidare problem. Hoppas bara att den känslan håller i sig ett tag men det var skönt att känna av den på ett sådant jobbigt pass!
Efter passet stack in till stan och käkade pizza eftersom vi inte orkade laga någon mat ;P Sen gick vi ut med jyckarna Fina och Biffen. Sen var det dags för film+sova!

Idag har vi varit inne i stan och jag köpte en klänning och ett par löpartajts! Very nice! Nu jobbar jag till klockan sju och sen ska Roger laga maten idag, vi får se vad det blir ;D Haha! Närrå han är säkert jätte duktig på att laga mat!

Imorgon kommer Jenny, Sandra, Marie och Flizan :D Gud vad roligt det ska bli att träffa alla igen!!!
Nu ska jag skriva ett inlägg på tönten Sannis blogg ;D För jag har fått äran att vara gästskrivare idag när hon är på landet...Besök hennes blogg vetja ;D 
http://sannamustonen.blogg.se/
 Ha det bra så kanske vi hörs ikväll! Pusspuss

image1100
Biffen och Fina

Kommentarer
Postat av: M

Fina biffen :O)

2007-07-14 @ 23:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />