Emmy ;D

Hejsan jag har så tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Finns absolut ingenting att göra och jag är uttråkad till max! Men det är ju alltid kul att blogga så nu är jag lite gladare :)
Igår så var jag och Fia på jakt efter en backe. När jag tänkte efter så kunde jg inte komma på att jag har sett den minsta lilla backe här, och det var till och med svårt för dom som bor här och komma på en backe. Men de flesta jag frågade svarade "jo men det finns ju alltid tegelbruksbacken", och eftersom det var den enda backen som nämndes så bestämde vi oss för att cykla dit. Väl där efter en halvtimme på cykel och efter att ha frågat ett antal efter vägen så var backen väldigt låååång, men inte så brant. Men det löste sig tillslut, och backpasset gick väldigt bra för min del jag som inte brukar tycka om backpass ;) Men efteråt hade jag ont i min t och fot :(

Idag blev jag väckt av att telefonen ringde, det var en från tidningen som ringde och ställde lite frågor till mig. Nyvaken som jag var så svarad jag nog lite otydligt på det mesta för när jag fick dte första utkastet så stämde dte inte alls med hur jag skule vilja svara på frågorna, det såg inte alls ut som att dte var jag som hade svarat för dte mesta stämde inte. Då blev jag irrriterad på tidningen, skickade ett mail med alla ändringar jag ville göra och nu hoppas jag att de gör dessa ändirngar annars så vill jag inte att de skriver någonting alls!
Efter telefonsamtalet så har jag jobbat, varit i stan och handlat min passionsfruktschoklad :D, och tränat stryka och rörlighet med min lillasyster som kämpade på väldig bra!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och fortsätta läsa i min superbraiga bok ;) Imorgon blir dte pp titigt för jag ska öppna klockan åtta. Sov gott Pusss <3

image1124
Foto taget av Jenny penny plutt ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />