Fia ;D

Hallå! Tittade nyss på hjälp, sjukaste programmet :D Haha det kommer direkt efter Lets dance så titta på det nästa vecka!!!
Jaa vad har jag gjort idag, jag har varit i skolan och tråkat, hade engelska redovisning det gick fan skit, jag var asnervös och sluddrade genom hela redovisningen.Jaja skönt och få det gjort så slipper man ha plugg över helgen... För i helgen ska jag vara i Nyköping och heja på alla som springer för jag ska inte springa får inte för mina fötter är helt trasiga ;P
Ska prata med Tomas imorgon så får vi se vad han säger om foten, han kommer säkert säga att jag ska röntga och sen kommer det säkert vara en stressfraktur. har inte direkt haft turen på min sida den här vintern, aja får se vad han säger imorgon.
Emsan och Märy + många många flera ska springa i helgen :D Ska vara där och peppa och hejja på alla! Även fast det kommer vara jobbigt för jag vill ju så gärna springa!!! Jävla fötter!
Oj nu har der blivit ett Emmy inlägg, det var verkligen inte meningen bara skrev på ;) haha! ha de bra <3189563-79 Coolaste bloggen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />