EMMY ;D

Hej alla glada. Nu har jag haft en astråkig engelskalektion. Satt och pratade med Tessiegirl om allt möjligt. Det var trevligt. Sedan så tog vi fram våra valpögon och frågade med våra snällaste röster om vi fick låna övningsboken inför generaltest som vi ska ha när vi kommer hem från Portugal. Och såklart, bara för att det är vi, så fick vi låna den om vi "lovade till hundra procent att vi inte tappar bort den". Men jag höll fingarna krossade och sa "jag tappar aldrig bort något"!!! ;)
Ikväll blir det plugg, plugg, pluuuugggg ! Måste göra klart mina texter inför textinlämningen imorgon! Ingen träning, sköönt. Levnadlära tror jag vi har men det är ganska roligt så det är ok ;) Nu ska jag äta lunch om en halvtimme, sen har jag en lektion och sen ska jag heeeem ;)
På söndag är det Portugal som gäller. Killarna på bilden hörde att vi kommer så de har börjat styla till sig och de tränar upp att springa Baywatch-aktigt på standen som de ska göra när de filmlikt ska rädda mig Fia och Mary från de läskiga vågorna. Haha ;)

Ha det  bra PUSSS PUSSS <3<3
189563-12

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmmm...ni får nog rädda grabbarna...vilka tunnisar

2007-02-22 @ 16:23:28
Postat av: Anonym

asså dina inlägg säger iaf nått vettigt(inte mkt men något) xD :P men de enda som fattas är bilder på babewatch brudarna med stora bröst :P

2007-02-22 @ 22:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />