Mary -shoppat

Vart på stan hela dagen med Karin. Det regnar såklart här i Göteborg så varje gång vi går ut ur en affär får man ta på sig luvan och stappla fram genom regnblåsten. (nej, vi går inte i nordstan. den som går i nordstan är knäpp, där blir man ihjältrampad !). Jag hittade en hel del saker, medans Karin spanade efter saker tills öis:arnas skidresa -öis-löparna ska till Tandemdalen (tror jag) över nyår. Grymt skoj! Hon hittade ett par långkalsonger på polarn och pyret, ;) sött!
  Åh, såklart har jag kamera sladden i Sollentuna. Snyft. Så jag kan inte ta bilder på allt och lägga in. Men det mesta jag har köpt är till nyåret eller saker jag har sy-idéer till. Men jag hittad ett par jätteläckra röda ballerinaskor, för 50% rabatt.



image2758
girls and their shoes

Kommentarer
Postat av: Micke

ni tjejer har det lätt ni =) det är skitsvårt att hitta skor om man är kille =)

Postat av: Anonym

Mmm skoooor! Jag såg så många fina stövlar idag...hehe Hunter-fan som jag är! ;) Nu är det rosa, rött, oranget o ljusblått som står högt på min lista! Mmm vill sååå gärna ha alla! :)
Hej Mary förresten! :)
Tandådalen va verkligen hur kul som helst! Långkallingarna va ett bra köp indeed...ränderna värmde ordentligt! :p Jag får berätta mer nästa gång vi ses! ;)
Hallå du kommer nu till helgen va? O springer DM? Jag har för mej att du sa det!
By the way så tycker jag nyårsklänningen va riktigt bra som idé o snygg i verkligheten också! Okej den syntes lite grumligt, men det verkar som om du har koll på hur man hanterar nålar iaf! :p Hade du dom röda skorna till? Har rosetterna på dom uppfört sig ordenligt förresten? ;)
Kraaaam! :)

2008-01-09 @ 22:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />