Mary och Mickan !

Vi kan lungt säga att vi valde fel kassa men det var helt klart ett roligt val.

Det började med att vi hade bestämt oss för att dissa Ica Maxi för att åka till Sollentuna och äta mat där och shoppa på deras lill-Ica.
  Väl framme vid kassorna ställde vi oss bakom en familj som såg ut att vara klara med hälften av sin varor. Det var en tysk familj som shoppade loss på lill-Ica med två fulla kundvagnar. När nästan alla varorna hade passerat funkade inte streckkoden så han i kassan fick ringa efter hjälp. Först kom en tjock tant som sa att han skulle ringa en annan och då kom en lång och ståtlig man vid namn Henrik till undsättning.

 Men tyvärr kom han försent.

För han i kassan hade väntat i ca 5 min på Henrik och varorna var redan nedpackade. Dom betalde med kortet och ett meter-långt kvitto skrevs ut. Just då kom Henrik och de ville då betala denna lilla vara kontant. Efter mycket om och men och ännu ett meter-långt kvitto styrde de stegen bort från lill-Ica och Mary kom in i bilden. 
 
Detta gick dock smidigt och snabbt och Mickan stod på tur. Med ett leende på läpparna efter den otroligt konstiga tysk familjen började Mickan stoppa ner mynt i the box. Det lyckades inte som förväntat utan mynt efter mynt fastnade. Killen i kassan skönk med pannan mot bandet och suckade djupt. Mickan frågade glatt om han hade "en lång smal sak". Killen tittade sig omkring och fick fram ett par nycklar.
   Kan även nämnas att David stod bredvid och var smått irreterad på detta långsamma kassaval.
Mickan pillipillade i lådan, Mary skakade kraftigt på den, killen tittade stressat på den och resten av kön försökte få sig en uppfattning om vad som egentligen hände där framme.
   Efter några minuters pillipillande, kratiga skakningar och stressade blickar gav vi upp och betalade på annat sätt.

David stod på tur,
hans varor gled förbi en efter en tills halstabletterna förstörde flytet genom att streckkoden strejkade. David fick då snabbt fram;
"Släng den åt helvete".

Ibland är det kul att se nya ställen än bara Ica Maxi. haha
Nu ska vi se på Legally Blonde på fyran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />