Fia ;D

Det var någon blogg som hade en tävling där man skulle skriva sin blogg och varför hon skulle läsa just våran blogg. Alltså bloggnamnet och motivering!
Nu är tävlingen avslutad och Fiemma kom såklart inte med bland de fem utvalda. Jag förstår inte vad det är som gör en blogg rolig att läsa, alla skriver ändå om samma saker. Eller okej alla skriver inte om träning och hur mycket plugg man har. Men alla skriver om sin vardag och allas vardag är olika men vad är det som gör att vissa bloggar blir populärare än andras. Roligare inlägg? Roligare vardag? Snyggare? Mer bilder? Mer personligt?

Jag hoppas i alla fall att ni som läser våran blogg är nöjda med våra inlägg som nu på senaste tiden har bestått av för mycket klagamål och för mycket pluggångest. Jag lovar att jag ska skärpa mig och jag ska ta ett snack med mina kollegor ;) Nu är duschen ledig, ciao ciao!

image2659
Vräker jag godis eller spyr jag?

Haha jag äter godis men det ser nästan ut som att jag spyr ;)

Kommentarer
Postat av: Micke

Lättlästa och korta inlägg... men jag kan ju inte säga att jag är bra på det ;D Dessutom så är det ju alltid bra att komma med på den där aktiva listan ;D

Postat av: Johanna

Fiemmas blogg är rolig att läsa!! Man vet aldrig vad det står där... ibland positiva saker, ibland flummiga och ibland negatvia! men vadå? Alla har ju sina humörsvängningar, det är ju vardagligt! :) Hur kul skulle det vara att läsa en blogg som alltid är positiv..??

2007-12-19 @ 21:25:23
URL: http://mickanochjohanna.blogg.se
Postat av: Emma

fiemmas blogg är jätte bra =) jag tycker om att lässa eran blogg för den är så bra.. =)

2007-12-19 @ 22:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />