Fia ;D

Vi blev ett gäng ändå imorse som knackade på och väckte Adam med våra fina stämmor. David har sagt att han ska bli den sista som säger Grattis eftersom alla tävlade om att bli den första. Ja men det är väl kul att vara den sista också, kanske så att han hade glömt födelsedagen? Men det tror jag inte eftersom dom två är ganska nära kompisar, hur nära ska jag inte gå in på ;P Haha! Det var ett skämt till er som inte förstod det! Killarna i ettan kör ofta på bögskämt, jag börjar bli ganska van faktiskt!

Sista lektionen var svenska och den var verkligen superdupertråkig! Jag vill inte, vill inte, vill inte ha svenska b. Våran lärare står och ser allmänt sur ut och hon byter aldrig tonfall utan hon står där och pratar med sin TRÅKIGA röst! Det kommer vara två sega perioder men det är bara och släpa sig dit! Tur att man har Sara där :)

Nu ska jag ner och snacka med Richard om att jag vill vila idag och sen ska jag fylla i NM papprena. Jag vann ihelgen. Jag vann SMguld!! YEAH! Det var riktigt roligt :) Jag fick också besked om att jag skulle få följa med till Danmark ihelgen och springa nordiska mästerskapen! Fan vad nice! Pussspussspuss

image1480
Killarna i ettan med födelsedagsbarnet i mitten ;)

Kommentarer
Postat av: M

SM GULD, SM GULD, SM GULD.......

2007-08-27 @ 17:36:06
Postat av: Kusin Vitamin

Hej Hej
Stort GRATTIS. Läste det igår. Syrran va inge fy skam heller...Ni e såå duktiga..E så stolt. Ha ha.
Sköt om er så hoppas jag vi ses snart...Puss

2007-08-27 @ 17:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />