Gästskrivare Ciissiiiiiii :D

Hej allihopa!
Idag är det jag (Cecilia Norrbom) som sitter vid tangentbordet! Trevligt med lite variation ellervad säger ni kära läsare? :)
Idag är det då måndag! Seeeega måndagar som vi säger här på löpet! Själv har jag haft en bra dag. Ganska soft faktiskt. Jag skippade sista lektionen för jag var på arbetsintervju. Min faster har pratat in mig på hennes jobb. Hon jobbar på alcro beckers. Det är ett företag som säljer målarfärg som er som inte visste det. Det verkar helt okej, bra lön!!! men väääldigt tidiga mornar. Men men vi får se om jag får det.

Just nu håller jag på och räknar ner dagarna för på fredag så åker jag!!! wiieeeeee! Aruba här kommer jag!! (och min familj :) ) Pappsen fyller 50 år så vi ska fira honom! Hoppas ni inte blir allt för avundsjuka men så här ser det faktiskt ut där jag ska hålla till de närmaste 10 dagarna!

image431

Fan va kul det är med en blogg! Om jag inte får vara gästskrivare nån mer gång så får jag nog ta och fixa en egen bloggis ;) Nu ska jag gå och berätta för emmy att jag skrivit klart o


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />