Fia ;D

Nu så! Det har inte gått och logga in på bloggen fören nu, försökte tidigare idag...
Dagen har varit jävligt slapp har faktiskt inte gjort någonting, jag har suttit vid datorn och snackat med folk sen har jag sett på SM finalerna på tv. Faaan att inte Täby vann! Dom var ju värda det, men jag måste säga att det var starkt av Warberg att göra så två mål på en gång och ta ledningen igen ;) Men jag hejade på Täby för de var värda det där guldet så som dom har kämpat!!! Aja bättre lycka nästa gång dom kommer igen!
Sen tittade jag på damernas match också, den var ingen höjdare fören i slutet då Rönnby kvitterade från underläge 0-3 och sedan vann de på staffar.
   Staffar är så himla orättvist, det är en ren slump vem som vinner! Kommer ihåg från min innebandytid hur jobbigt det var när det kom till straffar, först fick man kämpa sig igenom en sudden och den var hur jobbig som helst eftersom man var tvungen att vara hur vaken som helst för vad som helst kunde hända och ifall de fick mål då hade dom vunnit....
   Haha aja det var fina tider det där, saknar faktiskt innebandyn jätte mycket! När jag är hemma ibland på loven så blir det en del träningar men det är ändå inte samma sak :(  Det var en helt annan grej, man var ett lag och man jobbade tsm och nu springer man bara för sig själv. Visst nu slipper man dom där som inte kämpade medan man själv slet som en oxe. Men jag saknar ändå lagkänslan, träningarna med allt skvaller, cuperna med massa raggande på snyggingarna och sena nätterna. Jaa det var tider det! 
   Vem vet kanske tar upp innebandyn igen någon gång sen när jag har lagt ner mitt satsande på löpningen... Jag började faktiskt träna med ett lag uppe i sollentuna som hette Töjnan, eller jag var bara på en träning för sen fick jag ont och kunde inte springa eller spela... Det var jävligt surt för det var super roligt! Emmy spelade match med dem och så men sen fick hon också ont...
   Alltid dom där jävla skadorna, fyfan vad jag hatar att jag ALLTID har ont någonstans! Jag är så jävla avundsjuk på dem som aldrig har ont någonstans och som bara kan springa på utan beskymmer, själv måste man tejpa, och tänka på hur man lägger i foten. Det blir bara till en plåga ibland, jag vill också bara kunna springa på och njuta!    För löpning är jääävligt härligt, det är många som fnyser när jag säger att jag springer, men grejen är att jogga är jobbigt för dem. Det är klart det är jobbigt och man inte gör det ofta, jag hade inte heller tyckt det var roligt ifall det kändes jätte tungt! Oj vad långt inlägget blev ;) Pusss!


Kommentarer
Postat av: TobbeTrollkarl

Hahaha Börja spela i Töjnan för då blire två tvilling par! vore rätt Cooolt..
lite synd att täby torskade de va lätt värda det! De e ju inte alla som kan slå AIK lixom ;P
Det är roligare att springa med en boll i handen prova det!
// TT

2007-04-26 @ 23:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />