Emmy ;D "Sometimes we all have bad days"


När det känns som om allting går emot en då får man faktiskt vara ledsen!
Det är tur att jag har så bra vänner som kan muntra upp mig lite :) Har haft en OC kväll med Fia och Mary, det var roligt så nu är jag lite gladare.
Nu ska jag gå och höra vad det snackas för skvaller inne på rummet sen ska jag sova och imorgon ska jag verkligen försöka "sudda, sudda sudda bort min sura min" :) Tror som sagt att det kommer kännas bättre imorgon, men idag blev allting bara för mycket, och att jag inte var nöjd med mitt första banpass fick vattnet att rinna över bägaren som man brukar säga, då "kom alla känslorna på en och samma gång"!
Och som pricken över i:et den skitdag så har vädret varit katastrof, hoppas på att vädergudarna har bättre planer inför imorgon och resten av helgen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lyft upp blicken från marken och titta uppåt och framåt.... :O)
Stryk ett streck över det som varit och sen gör du ett nytt + tecken på de dagar då det varit bra och då kommer du att se att + dagarna är fler :O)

2007-04-20 @ 08:37:36
Postat av: Matte!

emmy, det såg jättebra ut på banan! Glöm alla negativa tankar...snart har vi matte ju :D Sen att vädret är piss, vad fanken gör det: då blir man bara ännu mer tacksam och glad när det fina vädret kommer!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />